Muselokkemiddel til fælder

Find effektiv muselokkemiddel til fælder hos Skadedyrs Fri. Her er flere valgmuligheder inden for muselokkemiddel, som gør det svært for musene at modstå. Med muselokkemiddel fra Skadedyrs Fri er du sikker på at musene bliver fristet.

Muselokkemiddel til fælder der giver resultater

Ved at benytte sig af muselokkemiddel der er specialfremstillet til lige netop skadedyr, indgår der ikke fødevarer i produktet. Det gør midlet mere effektiv, da det har en længere holdbarhed,  samt en bedre aroma, så duften er vedvarende. Det betyder at produktet ikke mugner og dets holdbarhed varer op til tre måneder. Dette gør at der er større sandsynlighed for at indfange skadedyrene end, hvis du benytter dig af almindelig madvarer, som lokkemiddel.

 

Benytter du almindelige fødevarer er holdbarheden begrænset, hvilket resultere i at det mugner. Endvidere udsender fødevarer ikke på samme måde en kraftig aroma, som kan tiltrække skadedyrene, hvortil dens effekt vil være begrænset.

Muselokkemiddel der passer perfekt til fælder

Muselokkemiddel til fælder er fremstillet i blandt andet små blokke, hvilket gør at de er yderst velegnet til mange type fælder. De er endvidere velegnet til benyttelse i fødevareindustrien, da de ikke indeholder fødevarer eller mugner.

 

Det er også muligt at få muselokkemiddel i flydende form, hvilket ikke forringer tiltrækningskraften. Det har stadig den samme tiltrækningskraft og kraftige aroma, som ved de små blokke. Denne type muselokkemiddel kan benyttes i alle type fælder. Det er også denne type lokkemiddel flere kommunale rottefængere benytter sig af, når de opstiller fælder.

Forskellige varianter

Muselokkemiddel til fælder fås i forskellige varianter. Udover lokkemidlet fås i blokke og flydende form, så er der også flere duftvarianter. Du kan vælge imellem fisk, vanille, kød og coco nut. Det er nøje valgte dufte, som skadedyr ikke kan modstå fristen af. Produktet indeholder 100 stks blokke, så du har rig mulighed for at bekæmpe dine skadedyr.

 

Se flere professionelle produkter til bekæmpelse af skadedyr hos Skadedyrs Fri. Der er et stort udvalg, at gå på opdagelse i. Har du spørgsmål til produkterne eller andet, så kontakt os blot, vi er altid klar til at hjælpe.