Nyt år – nyt smart interiør

2022 er startet, og de fleste af os håber nok på, at det bliver bedre end 2021 – hvilket ikke burde være svært. Har du som mange andre tilbragt noget mere tid hjemme, end du plejer, er du måske ved at være træt af at se på dine gamle møbler. Så, hvordan kan du markere starten på det nye år bedre end med nogle nye designer møbler, som kan give din indretning et lille løft?

Ikonisk dansk design og nordisk indretning

Vi kommer fra et lille land, men dansk design er berømt ude i den store verden. Der findes utallige ikoniske danske designermøbler, som passer perfekt ind i den underspillede enkle nordiske indretningsstil. For eksempel en Montana reol, hvor du har rig mulighed for at tilpasse den din personlige stil ved at vælge mellem de mange modeller og 40 farver.

En anden dansk berømthed er den smukke Eames-stol, der også findes i utallige skønne farver og med mange muligheder for at vælge nøjagtigt de stoleben, du bedst kan lide – inklusive gyngestol og kontorstol-stel. Stolene findes både med og uden armlæn, og de er skønne som spisebordsstole, hvor de kan fungere som et lille splash farve.

De bedste designere fra Danmark og Skandinavien

Det danske brand Muuto laver i samarbejde med de bedste designere fra hele norden nærmest alt i møbler og boligtilbehør. Et af deres største hits er Dots, der er designet af norske Lars Tornøe og har vundet designpriser over hele verden. Knagerne kan bruges i hele huset og er både sjove, enkle og dynamiske.

Hvis du elsker dansk design, bør du tage et kig på https://www.ting-shop.dk/, hvor du kan finde et kæmpe udvalg af de mest ikoniske designermøbler fra ind- og udland. Tidløse, stilsikre, alsidige, smukke og innovative designs, som kan sætte prikken over i’et på indretningen i dit hjem.