Pasbillede – hvornår og hvor det passer dig

pasbillede

Er du tilfreds med dit pasbillede? Hvis du ikke er tilfreds med dit pasbillede, så er du ikke den eneste! Det kan der heldigvis hurtigt blive lavet om på. Kender du IDfotos? Det er en pasbillede app som gør at du kan tage dit eget pasbillede – hvornår du vil og hvor du vil. Læs med her, hvordan det fungerer.

Et pasbillede skal sidde i dit pas sådan cirka de næste 10 år, så det kan godt være træls hvis du ikke er tilfreds med dit pasbillede. Og løsningen er heldigvis både nem og meget ligetil.  Du kan nemlig tage dit eget pasbillede direkte til dit pas med appen fra IDfotos.

Sådan fungerer pasbillede appen

For at tage dit eget pasbillede i IDfotos appen, skal du starte med at hente appen – det havde du nok gættet. Appen guider dig så til hvordan du tager dit pasbillede i appen. Du kan selv tage billedet eller få en anden til at tage det hvis du er mest tryg ved det. Du kan se direkte på skærmen om du bryder dig om billedet og om du vil bruge det som pasbillede. Hvis ikke, tager du bare et nyt. Dit pasbillede bliver kontrolleret efter gældende krav og regler inden for et døgn, og sendes derefter til dig med posten. Dit pasbillede kan også sendes digitalt hvis du ønsker dette.

Tag så mange pasbillede fotos du vil

Du kan prøve pasbillede appen så mange gange du vil inden du bestiller dit endelige pasbillede. Det er din garanti for at du får et pasbillede, du også er tilfreds med. Brugerne af appen synes selv det er den mest geniale app der findes, og den gør det da også noget nemmere at få taget nyt pasbillede. Du behøver ikke ned i byen for at finde en ledig fotograf, og du slipper for ubehaget, der kan følge med, når en fotograf tager dit pasbillede. Du klarer det enten selv eller ved hjælp af en ven derhjemme i vante rammer.

Tag dit eget pasbillede…

  • Du undgår besværet med at skulle ud og finde en fotograf
  • Du undgår besværet med at gå ned til fotografen på et bestemt tidspunkt hvor det regner eller sner
  • Du undgår at fotografen tager et billede, som du ikke bryder dig om
  • Med IDfotos appen bliver det nemt og billigt at få pasbillede, kørekort foto mm.

 

Værd at vide om pasbillede appen

Alle fotos kontrolleres og gennemgås af fotoeksperter, så du er sikker på at dit pasbillede lever op til kravene. Som du nok allerede ved, er der på pasbilleder en række krav, som pasbilledet skal leve op til. Du må ikke smile og du skal sidde tilpas langt eller tæt på kameraet. Alle sådan nogle krav til pasbilledet bliver løbet igennem af personer, som har helt styr på krav og regler for pasbilleder. Så det behøver du ikke bekymre dig om. Nemmere bliver det altså ikke, at få taget et godt pasbillede!

 

Se politiet krav og regler til pasbillede her