Personlig, pæn og praktisk indretning

Det kan være en udfordring at indrette sit hjem, så det stråler af stil og personlighed, men det er måske ikke så svært, som det lyder. Med Pappelina tæpper kan du få flere farver og mønstre i din indretning, og de pæne plastiktæpper er utroligt praktiske. Tæpperne er skridsikre, så de ligger stabilt på både træ- og flisegulv, de er bløde og behagelige under fødderne, og så kan tæpperne endda blive smidt i vaskemaskinen, hvis det bliver nødvendigt.

Der findes også mange designer møbler, der kan være med til at understrege din personlige stil. Kigger du for eksempel på det store udvalg af Montana-reoler på ting-shop.dk, kan du se, at der er masser af muligheder for at customize møblet og mange flotte farver at vælge imellem. På den måde kan du få en reol, der passer præcist til din stil og dine behov.

Små og store investeringer

Hvis indretningen trænger til en opfriskning, har du to muligheder (3, hvis du ser det som en mulighed at lade indretningen være, som den er): Du kan give hjemmet den helt store tur, hvor du maler om, køber nye møbler og rykker rundt på indretningen, eller du kan tilføje eller ændre elementer i indretningen, for at give det et lille pift.

En lille ting, der har en stor effekt, er at købe nye puder til sofaen. Det er alletiders mulighed for at få flere farver i stuen. Du kan skabe et roligt look i rummet, hvis du vælger en eller flere farver, der kan gå igen i flere forskellige elementer i indretningen. For eksempel urtepotteskjulere, billeder og andre nipsting, der kan skabe en helhed og en gennemgående stil.

Et andet trick til at give hjemmet et friskt pust er at købe nye planter. Grønne planter spreder liv og glæde – måske kan du endda finde nogle blomster, der matcher de nye sofapuder?