Sådan gør du uderummet sommerklar

Vinteren kan være lang og kold, og er du et sommermenneske, så kan efteråret og vinteren være rigtig svær at komme igennem. Er du typen, der altid fryser og drømmer om sol og sommer, så kan det være, at du skal begynde at gøre uderummet sommerklart. På den måde kan du drømme dig lidt væk fra virkeligheden, og du kommer de gode stunder i forkøbet.

 

Stop med at udskyde projekter

Du kender det sikkert. Man har en masse visioner for, hvad man godt kunne tænke sig at lave på terrassen eller i haven, men det er typisk noget, man udskyder, fordi man ikke føler, at man har tiden eller pengene til projektet. Ønsker du at bruge den sidste del af vinteren og den første del af foråret på at gøre uderummet sommerklar, så skal du stoppe med at udskyde projekterne. Er du mere hjemme lige i tiden, er det nu, du skal i gang. Det er det perfekte tidspunkt til at kaste dig ud i det projekt, du længe har drømt om. Måske skal terrassen udbygges, eller måske skal der vælges de rigtige markisebeslag til den store markise, du ønsker at opføre.

 

Planlæg nu og begynd når vejret tillader det

Hvis du har planer om at skulle anlægge bede og plante en masse grønt i haven, så er det stadig lidt for koldt til den slags. Det betyder dog ikke, at projektet skal udskydes. Du kan nemlig planlægge det hele nu, så du er klar til at tage hul på projektet, når vejret tillader det. Jo hurtigere du kommer i gang, jo mere kan du nyde sommeren og solen, når det er her. Der er nemlig ikke noget værre end at skulle bruge hele sommeren på at gøre haven og terrassen klar til sommer og sol, og når du så endelig er færdig, så er sommeren ovre.