Tips til at gøre din stue hyggelig

Synes du, at din stue er meget upersonlig, eller er den bare kedelig at komme ind i? Det kan du heldigvis hurtigt gøre noget ved, da du blot skal tilføje et par ting, så den fremstår hyggelig. Hvis der er en hyggelig stemning i din stue, kan du nemmere slappe af, så du kan få fornyet energi til næste dags gøremål. Men hvilke ting gør din stue ekstra hyggelig?

Hæng noget op på væggene

Hvis du har bare vægge, så kan det godt få et rum til at virke koldt og sterilt. Du kan derfor eksempelvis hænge billeder op på dine vægge i stuen. Det kan være billeder af din familie, malerier eller plakater. Andre vægdekorationer er også en mulighed. Det kan være en stor vifte, afrikanske hoveder samt andre former for brugskunst, der er beregnet til at hænge på væggen. 

Belysningen er vigtig

For at gøre din stue hyggelig skal du ydermere have noget belysning. Du kan faktisk gøre ret meget med belysning, når det hyggelige tema skal være i højsædet. Vælg eksempelvis Le Klint lamper i den samme stil til hele stuen. Hvis lamperne kan dæmpes, er det klart en fordel, da du derved kan skrue op og ned for lyset efter behov. 

Gør brug af puder og plaider

Fylder du din sofa og stole med puder og plaider, får du en dejlig atmosfære i stuen. Disse ting er samtidigt funktionelle, og de kan være med til at få dig til at slappe mere af. En pude i ryggen kan gøre underværker, mens en plaid er uundværlig, når de kolde måneder træder i kraft.