Trægulve til enhver smag

Trægulve findes i mange forskellige varianter, så det er uden tvivl muligt at finde et trægulv, som passer ind i dit hjem. Med ægte trægulve får du et unikt gulv, da ikke to træer er ens – derfor er der heller ingen trægulve, der er det.

Trægulve kommer i mange forskellige træsorter, så du kan vælge lige præcist den træsort, der passer ind hjemme hos dig. Du kan for eksempel få forskellige trægulve af eg eller valnød. Nogle træsorter er generelt mørkere end andre, så det er en god ide at finde ud af hvor lyst eller mørkt et trægulv, man ønsker i rummet. For eksempel er eg generelt lysere end valnød, men det kommer også meget an på, hvordan træet er behandlet – man kan derfor også få egetræsgulve, som er mørkere end valnøddetrægulve.

Trægulve giver et mere luksuriøst look i ethvert rum – fastmonterede gulvtæpper kan nemt komme til at se billige ud. Det stilrene look, trægulve giver, går aldrig af mode, så stilen kommer til at holde hele livet. Trægulve er ikke bare pæne at se på i sig selv, de er også den perfekte baggrund for møbler i dit hjem. Forestil dig, at have et super lækkert egetræsgulv i din stue, som lyser godt op i rummet – lige meget om dine møbler er mørke eller lyse. Skal du have en ekstra hyggelig stil i din stue kan du vælge at placere et lille gulvtæppe under sofagruppen – et lækkert egetræsgulv får virkelig farverne i gulvtæppet frem lige meget hvilke farver det har.

Vil du have et trægulv, som virkelig står ud og giver mere stil til rummet, kan du vælge sildebensparket i den træsort, du ønsker. Sildebensparket er et ufattelig smukt gulv, som giver noget helt specielt til et rum – det er jo næsten kunst i sig selv. Er du mere til det helt klassiske, enkle trægulv, kan du vælge det helt klassiske planke- eller parketgulv i den træsort og farve, du ønsker. Du kan derfor selv vælge, hvor meget dit trægulv skal give til rummet.

Trægulve er produceret i naturlige materialer, så derfor bringer du lidt natur ind i dit hjem ved at vælge at lægge et trægulv. Trægulve giver et mere naturligt og varmt look til et rum, end for eksempel klinker eller fastmonteret gulvtæpper gør – disse kan for eksempel godt få et rum til at virke mere koldt.