Epson blækpatroner – De originale og kompatible patroner

Har du en Epson inkjet printer, har du til denne mulighed for at købe og anvende 2 forskellige slags printerpatroner til udskrivning; de originale Epson blækpatroner samt de kompatible blækpatroner til Epson.

Ovenstående gør sig i øvrigt også gældende for printere af andet mærke end Epson.

De originale Epson blækpatroner fremstilles af printervirksomheden Epson selv, imens de kompatible blækpatroner produceres af tredjepartsproducenter uafhængige af Epson.

Køber du bevidst én slags blækpatroner til din Epson printer?

Hvilken af de to slags blækpatroner man måtte foretrække at gøre brug af i sin printer, er en individuel sag.

Visse forbrugere er meget bevidste om deres valg af blækpatroner, imens andre forbrugere er lidt uinteresserede og/eller uvidende på ’printfronten’, og derfor tager de blot det umiddelbare valg og køber originale Epson blækpatroner.

Uvidenhed og/eller manglende interesse kan koste dyrt

En manglende interesse og/eller uvidenhed kan i en valg-af-blæk-sammenhæng koste én unødvendigt dyrt.

Hører man til blandt den uvidende eller uinteresserede gruppe af forbrugere, så kan vi garantere dig, at idét du plukker originale Epson blækpatroner ned fra en butikshylde og går op til kassen og kører dit dankort igennem dankortautomaten, så har du betalt mere end højest nødvendigt for printerpatronerne – desværre.

Dette gælder selvfølgelig også de forbrugere, som bevidst vælger at købe originale Epson blækpatroner, men om ikke andet, så har de foretaget et bevidst valg, og de ved dermed også, at de har betalt en overpris for patronerne til deres printer.

Generelt set er originale blækpatroner printervirksomhedernes profit-motor, og de høje priser som tages for disse til trods for, at patronhylstrene blot indeholder en lille mængde blæk, dækker bl.a. omkostningerne forbundet med udvikling og research af nye printere
– printersalget i sig selv genererer sjældent sorte tal på bundlinjen hos de store printerbrands, da printere udbydes til lavest mulige priser for at vinde markedsandele på det konkurrenceprægede printermarked.

Når først printervirksomhederne har fået solgt en printer, stiller mange forbrugere sig dog ikke spørgende overfor de høje priser, som de må betale for tilhørende, originale blækpatroner, og det er netop denne gruppe af forbrugere, som er til stor gavn for printervirksomhederne økonomisk set.

Disse forbrugeres handling (eller mangel på samme) er dog til knap så stor gavn for deres egen pengepung.

Hos Pixojet foretrækker kunderne kompatible blækpatroner til Epson

Hos den danske webshop Pixojet.dk, som er én af landets førende online forhandlere samt leverandører af forbrugsstoffer til printere, forhandles Epson blækpatroner både af den originale – og den kompatible slags.

Langt størstedelen af den pågældende virksomheds kunder, private – såvel som erhvervskunder, vælger dog helt bevidst at lægge kompatible blækpatroner i indkøbskurven til fordel for de tilsvarende originale patroner.

Og med god grund…

Pixojets kompatible blækpatroner… :

  • koster mindre end tilsvarende originale patroner; visse kompatible blækserier er op til 90% billigere end originale
  • forhandles med prisgaranti
  • rækker til flere udskrevne sider, da kompatible blækpatroner typisk indeholder betydeligt mere blæk i hylstrene
  • leverer en udskriftskvalitet meget lig dén opnået med originale patroner
  • fås som attraktive økonomipakker bestående af op til 20 patroner
  • får du en udvidet 5 års reklamationsret på

Står du i øjeblikket overfor en Epson printer, hvis printerdisplay indikerer, at én eller flere printerpatroner skal udskiftes, så overvej hvorvidt de originale Epson blækpatroner måske bør udskiftes med kompatible patroner fra Pixojet.

Du har intet at miste; til gengæld kan der være mange penge at spare.