Sådan beskytter du din smartphone imod uheld

Vi bruger i dagens Danmark vores smartphones til rigtig mange forskellige ting. Især under en corona-pandæmi, hvor socialt samvær er blevet kraftigt reduceret. Her er vores smartphone vores dør til socialt samvær, som jo er livsnødvendigt for os mennesker. Men vi bruger i stigende grad også vores smartphones til mere praktiske gøremål. Det kan eksempelvis være at besvare mails, holde styr på økonomien eller læse post fra det offentlige. Sidst men ikke mindst ligger en stor del af vores identitet også på vores smartphone i form af sociale applikationer og billedgallerier. Det er derfor enormt ærgerligt, når smartphonen går i stykker. Men heldigvis er der en masse ting, som du kan gøre, for at dette ikke kommer til at ske.

 

Hvis uheldet er ude

Hvis skaden allerede er sket, er der heldigvis stadig håb forude. Care1 er en autoriseret reparatør, der varetager reparationer af smartphones. Om det er skærmskift, batteriskift eller noget helt tredje, så er der altså en god chance for, at de kan hjælpe dig. De kan kontaktes online, og her kan du også læse mere om prisen på din nødvendige reparation. Prisen svinger nemlig alt efter skadens omfang samt hvilket mærke af smartphones, som du har.

 

Gode råd til at beskytte din smartphone

Det første og nok også vigtigste du kan foretage dig i forhold til at beskytte din smartphone, er at anskaffe dig et cover. Og her er det vigtigt at pointere, at det er et ordentligt cover, og ikke bare ét af de billige. Derudover bør du også overveje at få dig et panserglas til skærmen, hvis du er ekstra klodset. Derudover er det også vigtigt, at din smartphone bliver slukket en gang imellem. Det behøver ikke at være i lang tid. Sidst men ikke mindst bør du også være opmærksom på, at du ikke udsætter din smartphone for høje temperaturer.