Hold standen af møbler og inventar i topkvalitet på kontoret

Alle virksomheder er sat i verden for at skabe vækst. Det er måske ikke hovedformålet for 100 % af alle virksomheder. Men hvis de ikke skaber vækst, kan virksomheden meget simpelt ikke overleve. Derfor er det også indlysende, at pengene skal bruges med omtanke. Tag f.eks. jeres lejede kontorlokaler, butikslokale og inventaret deri. Jo bedre stand lokaler og inventar holdes i, jo flere penge sparer virksomhed. Alle virksomheder må derfor beskytte deres lokaler og inventar, så de ikke tager skabe, men kan holde til evig tid.

Gulve og inventar kan beskyttes

Til kontorstolen, der ustandseligt kører frem og tilbage, frem og tilbage, er stoleunderlag ofte nødvendigt. Ridser i gulvet kan desuden blive en irriterende omkostning at betale, når I rykker fra ét lokale til et andet. Det samme kan siges om hjemmekontoret. Ridser i gulvet kan være en virkelig dyr omkostning, når du skal skifte bopæl. På samme måde kan det overvejes, hvordan standen er af gulve og vægge i udsatte områder. Bliver pakker og andet smidt og borde rykket rundt i mødelokaler, skal der findes en bedre, beskyttende løsning.

Et rum, der ofte lider skabe, er printerrummet. Frustrationerne er meget forståeligt voldsomme, når printeren ikke virker. Der bliver kaster papir og toner ind i en maskine uden forstand på, hvad der er galt med maskinen. En ødelagt printer og et ringe opbevaret printerrum giver en irriterende omkostning. Der skal ringes efter en person, som kan fikse printeren. Der skal ustandseligt ryddes op i printerrummet af mennesker, som kunne bruge tiden bedre. Det kan altså gøres langt bedre, mere hensigtsmæssigt og økonomisk.

Rengøring skal ske hyppigt

I tråd med et rodet printerrum sparer ordentlig rengøring jeres kontor og butik penge. Støvede, snavsede og ulækkert inventar i butikken skræmmer kunderne væk. På kontoret og i butikken beskadiger det jeres inventar, at der ikke rengøres og tages hånd om inventaret. Det kan også være opvaskemaskiner, kaffemaskiner, mikroovne eller andet i kantinen, som sjældent får en kærlig hånd. Elektronikken har faktisk lige så godt af blive rengjort, om den står i en snavset kantine eller hjemme i privaten.

At holde inventar i butikken og på kontoret ved lige er derfor en nødvendig udgift. Præcis som boligen derhjemme holder den og inventaret i den meget længere, hvis man tager sig godt af det. Det ser ikke bare godt ud, når der kommer gæster. Det sparer også penge, som er dumt givet ud til beskadiget og ødelagt inventar.