Gå vinteren moderigtigt i møde

Vi går lige så stille de kolde vintermåneder i møde, hvilket betyder at vi skal til at finde de store jakker og de varme støvler frem fra bagerst i klædeskabet. Men netop ved brug af den tunge vinterudrustning føler mange kvinder, at de bliver nødt til at gå på kompromis med deres stil og moden. Men dette behøver ikke nødvendigvis være udfaldet. Der findes flere måder, hvorpå man kan gå de kolde måneder moderigtigt i møde. Nedenfor finder du nogle råd til, hvordan du gør dit vinterovertøj ganske chic.

Vinterstøvler behøver ikke være skistøvler

Mange mennesker går rundt med den tanke, at vinterstøvler er lig med verdens tykkeste skistøvler, der skal kunne klare helt ned til -40° C, men det er altså langt fra nødvendigt i den danske vinter. Der findes mange forskellige former for lækre og stilede støvler, som kan klare den danske vinterkulde uden problemer. Ved at investerer i et par mere feminine og mindre klodsede vinterstøvler, fjerner man hurtigt en del af den knap så kønne vinteruniform.

Former i en dynejakke

En anden ting, som mange kvinder oplever, når de skal have fat i vinterjakken, er de manglende former på kroppen. Her føler mange nemlig at den tunge dynejakke fjerne alle feminine dele af figuren, hvilket efterlader ganske firkantet form på jakken og kroppen. Men på vinterjakkemarkedet findes faktisk et utal af vinterjakker, som ikke bare holder dig varm, men som også har indbyggede snører i livet, der fremhæver kvindefiguren under jakken.

Huer og vanter i modens tegn

Sammen med støvler og jakke er prikken over i’et på den moderigtige vinterudrustning selvfølgelig hue og vanter. Og her skal man altså hverken gå på kompromis med udseende eller varmeegenskaber. Der findes nemlig mærker, der laver de flotteste hue-og-handske-sæt, men som samtidigt er lavet af fine materialer. Så gå på udkig i din lokale modeforretning eller -hus.