Leder du efter et nyt bælte?

Et bælte er et smart og praktisk stykke tilbehør, som på en diskret måde er med til at påvirke dit outfits helhedsindtryk. Bæltet bør naturligvis passe til hele outfittet, men i særdeleshed dine sko. Rent faktisk siges det, at du aldrig skal sammensætte et brunt bælte med sorte sko eller omvendt. Læs med videre her og find det rette bælte for dig.

Hvorfor bruge et bælte?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør købe et eller flere bælter. Først og fremmest hjælper et bælte med at holde dine bukser oppe. Det er selvfølgelig et bæltes primære funktion. Men det er ikke det eneste, som et bælte kan.

Et bælte er stilrent og elegant, og det kan tage dit outfit til et nyt niveau. Du kan derfor sagtens se et bælte som værende en form for tilbehør, som du ikke har brug for, men som du mener vil gøre noget godt for din påklædning.

Vælg bælte ud fra dine sko

Som tidligere nævnt kan du vælge et bælte ud fra dine sko. Et brunt bælte passer til brune sko, og et sort bælte passer til sorte sko og så videre. Nogle mænd ejer bælter for alle de sko, som de ejer, så de altid har det helt rette bælte til skoene. Det kan hurtigt ende med en del bælter.

Bæltets bredde er også en vigtig faktor

Farven er vigtig, når det kommer til bælter, men det er bredden også. Her er der en grundregel, der siger, at jo smallere et bælte er, jo mere formelt er det. Et bælte til et jakkesæt vil altså være smallere end et bælte til jeans.