Hvilket overtøj hører hvilke årstider til?

Om sommeren er overtøj ikke, hvad man spilder mange af sin tankeenergi på, for da er der sjældent behov for at have særligt meget på. Men efteråret, vinteren og såmænd også foråret kræver på denne konto en smule mere af vores indsats. Dertil er vi nu kommet, og derfor er det med at komme i gang med jagten.

Overtøj til børn

Overtøjet er ikke ens til alle årstider, for der er forskellige kuldegrader, og generelt er vejrforholdene meget varierende fra årstid til årstid. Du kan finde et udvalg af overtøj til børn til alle forskellige årstider via dette link: https://luxkidz.dk/37-overtoej. Du kan desuden finde andet børnetøj og -udstyr samt -legetøj her.

Efterår

Hvis du ikke helt er klar over de små overtøjsforskelle, der differentierer ift., hvilken årstid vi befinder os i, kan du følge med nu og finde ud af det. Efteråret er efter sommeren den næste årstid, vi støder på. I efteråret er regntøj det allervæsentligste overtøj. Det er vigtigt at have vandafvisende overtøj i efteråret, fordi der er en tendens til meget regn i disse måneder. Især børn er udenfor ofte, og derfor er det specielt vigtigt at skaffe dem regntøj og gummistøvler.

Vinter

Efter efteråret følger vinteren. Her er det skibukser og vinterjakke eller en flyverdragt, der især spiller en stor rolle. Derudover er vinterstøvler eller termostøvler brugbare. Flyverdragter er mere typiske for børn at bruge end for voksne. Vinteren byder desuden på vejr, der gerne får os til at trække vanter på hænderne, hue på hovedet og halstørklæde om halsen. Mange børn får i stedet for en normal hue en elefanthue på i stedet, da den varmer et større område.

Forår

I foråret kan vi atter trække lidt af overtøjet af. Børnene kan få tyndere jakke på, og skoene kan igen være kondisko. Det er endnu ikke sandaltid, men den kommer derefter.