Hvorfor designe dit eget mundbind?

Mundbind er blevet en del af hverdagen i 2021 uanset om vi kan lide det eller ej. Men hvorfor ikke gøre det lidt sjovt at bære mundbind ved at designe dit eget?

Når du designer dine egne mundbind får du et mundbind som er præcist som du gerne vil have det.

Mundbind med dit design kan både være humoristiske med tekst eller sjove motiver, men du kan også designe dem enkelt og pænt, så det bliver mere eksklusivt at se på. Fordi mundbind og masker har en central placering i ansigtet er det også oplagt at designe mundbind med logo, og bruge dem aktivt i markedsføringen af din virksomhed eller organisation. Mundbind i dit eget design er oftest produceret i stof, så du kan bruge maskerne igen og igen efter vask. Men du kan også få CE-godkendte engangsmundbind med dit design.

Fordele ved at designe dine egne mundbind i stof:

 • Du får unikke mundbind
 • Mundbind i stof kan du gentagne gange.
 • Du får mulighed for at udbrede et budskab eller brande din virksomhed.

Hvad skal der være på mundbindet?

Det bestemmer du selvfølgelig. Men tænk over hvad du gerne vil signalere over for de mennesker du møder og i hvilken sammenhæng, du skal bruge mundbindene med dit eget tryk. Netop fordi mundbindet har så markant en placering – er det tydeligt for de mennesker du møder, når du bærer mundbindet i den offentlige trafik eller når du handler.

Hvis mundbindene skal bruges i professionelle sammenhæng bør du overveje hvem dine kunder er og hvad du gerne vil signalere. Er du i et job, hvor det er okay at have lidt sjov og ballade eller skal du helst have et professionelt og neutralt udtryk? Arbejder du med børn er det måske rart at have mundbind med børnenes favoritter fra Gurli Gris eller Paw Patrol, så de synes det er sjovt at kigge på dig?

Ideer til dine mundbind med tryk:

 • Dit yndlingsfodboldhold
 • Et billede af en mund, der:
  • Har læbestift på.
  • Har grimme tænder.
  • En Løvemund.
  • Brug farverne fra din designmanual sammen med dit logo.
 • Slogan eller et andet budskab.
 • Et flot grafisk mønster – geometriske former, naturmønster, for eksempel blade eller blomster

Der er mange måder at bruge et firmalogo på, på et mundbind. Det kan gøres helt enkelt med et lille logo placeret diskret i den ene side. Eller som tone-i-tone, hvor logoets farve er meget lig farven på mundbindet, så man kun let kan ane logoet. Du kan også vælge at designe mundbindet med logoet som et mønster, hvor logoet går igen gentagne gange på stoffet. Andre vælger ét stort logo placeret midt på masken.

Sådan bestiller du mundbind i dit eget design

Det er let at bestille dine egne mundbind online. De fleste steder kan du uploade dit design eller designe mundbind online på hjemmesiden. Har du et særligt design, du godt kunne tænke dig, så spørg det sted, hvor du køber dine mundbind om det kan lade sig gøre.