3 tips til at vælge den rigtige festivalstol

festivalstol
festivalstol

Når du skal på festival, er det vigtigt, at du medbringer det rigtige udstyr – og det inkluderer blandt andet en festivalstol. Du bør vælge en festivalstol, som egner sig til festivaler, da de skal være mere robuste end almindelige campingstole, som du medbringer på shelterture, campingpladser og lignende. Er du i tvivl om, hvad du skal gå efter? Så følger her tre gode råd, som forhåbentlig kan pege dig i den rigtige retning.

#1: Vælg en festivalstol af et robust materiale

Først og fremmest skal du vælge en festivalstol af et robust materiale. Det bør ikke bare være den billigste festivalstol, du kan finde, men derimod en festivalstol, som rent faktisk kan holde – og så gør det måske ikke noget, at den koster lidt mere. Vælg eksempelvis en festivalstol, som kan holde til 150+ kilo og gerne mere, hvis du vil være sikker på, at den kan holde hele festivalen igennem.

#2: Sørg for, at der er kopholdere nok

Herudover bør du vælge en vælge en festivalstol med to kopholdere. Du kommer til at bruge kopholderen til opbevaring af både drikkevarer og andre ting – eksempelvis nøgler, lighter, mobiltelefon og lignende. Derfor er det vigtigt, at du vælger en model med to kopholdere. Det kan eksempelvis være en festivalstol som denne: https://www.festivalkits.dk/products/festivalstol.

Med to kopholdere har du altid et sted, hvor du kan placere de ting, der skal være for hånden. Samtidig er det værd at være opmærksom på, at du formentlig har et par løse shorts eller lignende på, når du er på festival, og derfor er det ikke altid praktisk at opbevare ting i lommen – og her er en ekstra kopholder praktisk, da den giver dig mulighed for at gemme tingene væk, samtidig med at de er indenfor dit synsfelt.

#3: Køb eventuelt to festivalstole

Selvom du vælger en festivalstol af et robust materiale, er der ingen garanti for, at den ikke går i stykker. Det betyder, at du risikerer, at du ikke har nogen festivalstol midt på festivalen – og så er du nødsaget til at købe en ny på selve festivalen. Det kan ende med at blive en dyr fornøjelse, hvorfor det kan være en god idé at købe to festivalstole til at starte med.

Du kan eventuelt gå efter en af de lidt dyrere modeller, som du har en forventning om, kommer til at holde. Hvis den ikke holder hele festivalen igennem, har du en anden festivalstol, som du kan tage i brug. Det betyder, at du slipper for at betale i dyre domme for en festivalstol, når du befinder dig på selve festivalpladsen, hvis du er så uheldig, at den første går i stykker.