Besøg naturskønne Rudersdal kommune

Rudersdal er en af de grønneste kommuner i Nordsjælland, med store skove og åbne grønne områder. Du kan finde mange naturskønne steder at besøge, som giver dig og familien grønne glæder og oplevelser året rundt. Rudersdal Skov er den største skov i kommunen, men der er mange andre mindre skove og naturområder at udforske. Besøg Rudersdal Kommune website for mere information om de forskellige skove og naturområder. Af netop den grund er kommunen også en rigtig fin destination for dig, der ønsker at udforske Danmark som feriedestination. Så se her for mere information om kommunen eller besøgs dens eget website med det samme.

 

Besøg de mange naturskoler

Vidste du for eksempel, at du i kommunen har rig mulighed for at gå på opdagelse i flere forskellige naturskoler? Naturskolerne i Rudersdal ligger i Raadvad og Rude Skov. Naturskolerne drives i samarbejde mellem Rudersdal Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune, Gentofte Kommune, samt Naturstyrelsen Hovedstaden. Naturskolerne har bl.a. tilbud til daginstitutioner og skoleelever på forskellige trin samt holder kurser for pædagoger og lærere. Naturskolerne arrangerer forskellige aktiviteter for alle interesserede – fx Skovens Dag i maj og Naturens Dag i september. Hold øje med arrangementer på kommunens hjemmeside, hvis du vil med til næste arrangement på naturskolerne.

 

Tag tilbage i tiden

Noget helt andet, du kan opleve i kommunen, er Vedbækfundene. Vedbækfundene er de mest spektakulære fund fra den bedst bevarede gravplads fra den mesolitiske periode i Nordeuropa. Se dem på museet i Holte. Det er børnenes museum, hvor jæger-samlernes redskaber udstilles sammen med rekonstruktioner, der kan røres. Tag dit barn eller barnebarn med til den mesolitiske periode i Rudersdal kommune og få én på opleveren.