Drømmen om Caribien

Drømmer du også om Caribien? Lækre sandstrande og turkist vand? Man drømmer så meget, men gør for lidt ved sine drømme, og det er som om, du har været i Caribien, fordi du har tænkt så meget på det. Hvad hvis du fik at vide, at du kan se det hele på en uge? Det lyder for godt til at være sandt, men prøv at læs med.

En uge på opleveren

Når man først er dykket ned i de mange forskellige rejsemuligheder, der er derude, kan det være svært at stoppe søgningen efter den perfekte rejse. Hvis du virkelig vil opleve Caribien- som en ægte pirat, hvorfor så ikke gøre det ombord på et krydstogtskib? Du læste rigtigt; køb bahamas rejser og flyv over Atlanten fra luft til vand, og sæt fødderne på samtlige af Caribiens bedste strande. Du skal selvfølgelig ikke bare ligge og dase på et skib. Turene er nøje planlagte og tilrettelagte efter de mest attraktive seværdigheder og fornøjelser, som er at finde i og omkring Bahamas. Foruden dette, er der mulighed for at læne sig tilbage i sin kahyt, eller nyde godt af det lækre mad og drikke, som er at finde ombord.

Det får du

En krydstogtrejse kunne godt lyde som en Titanic-tur uden action-delen. Men bare rolig. Hvis du vælger en sådan tur, får du dykkerture, kajak, snorkling og vandring til ruiner af mayabyer. På sådanne udflugter, skal du nok kunne se forskellen på Mellemamerika og Europa. Både i maden, naturen, dyrelivet og livsstilen. Du er garanteret en på opleveren, men med det plus, at du ikke selv behøver planlægge din rejse eller hvor, du skal sove. I modsætning til mange spontane rejser, ved du her, hvor din seng er, og du kan derfor gå all in på at få den fedeste oplevelse, når du opfylder en af dine mange rejsedrømme.