Sådan sikrer du, at dine rejser aldrig ender i glemmebogen

Der er mange grunde til, at folk rejser. Nogle rejser for at opleve nye dele af verden, mens andre rejser for at komme væk hjemmefra. Lige gyldigt hvad kan man dog med tiden glemme, hvad man har oplevet, og før man ved af det, er der gået flere år, siden man har snakket om den sidste rejse. Lige i tiden er det svært at komme ud og rejse, og du kan med fordel bruge tiden på at sikre, at du ikke glemmer dine tidligere rejser.

 

Lav en fotobog for hver rejse du har været på

De fleste har et kamera med, når de rejser, og det har du stensikkert også. Feriebilleder er en god måde at huske på, men det er sjældent nogle, man finder frem i en travl hverdag. Måske er de på en ekstern harddisk, som du sjældent tager frem, eller måske har du glemt, hvor billederne kan findes henne. For at sikre at de ikke bliver glemt eller forsvinder, kan du med fordel lave en fotobog med de billeder, du har fra dine rejser. På den måde kan du genbesøge områderne, og man bliver helt varm om hjertet, når man tager gode minder op. Fremkald billeder og kom i gang allerede i dag.

 

Sørg også for at gemme billetter, armbånd og lignende

Når man rejser, så får man samlet mange ting sammen. Det kunne være armbåndet fra ens hotel, flybilletten eller lignende. Disse ting skal du sørge for også at gemme, da det også er ting, der vækker minder. Du kan med fordel klistre tingene i dine fotobøger, som passer til de forskellige rejser, du har været på. På den måde får du overblikket over det, du har oplevet, og det vil stensikkert være noget, som du er glad for at have lavet, når du tager bøgerne frem og kigger i dem.