Skal du til Grækenland denne sommer?

Står du med planer om at rejse til Grækenland denne sommer? Det er slet ikke nogen dårlig idé. Grækenland er et smukt land med smukke hoteller og en smuk historie. Så det undrer ingen, at du vælger lige netop dette land. Men du er stadig lidt i tvivl, hvilket hotel du skal vælge og hvad du skal se. Fortvivl ej, hjælpen er på vej.

Slå dig ned på et luksushotel

Inden du stikker tomlen ud og rejser den lange vej til Grækenland, er der lige nogle ting, du først skal have på plads. Allervigtigst er det at have et sted at sove. Uden det kommer du ikke så langt i den søvn-mæssige del af rejsen. Og uden at booke en plads på flyveren kommer du slet ingen vegne.

Heldigvis er det nemt at booke rejser til Grækenland i en samlet pakke med fly og hotel. Du kan for eksempel vælge at slå dig ned på hotellet Kipriotis Village, hvor børnene kan rutsje ned ad vandrutsjebane fra et vaskeægte piratskib eller bade i et olympisk bassin.

Hvad end du vælger, så finder du kun de bedste luksushoteller penge kan booke sig ind på. Det er Grækenland i en nøddeskal. Intet er for godt for turisterne og næsten alt emmer af paradis.

Natur og kultur

Grækenland er dog ikke kun hoteller. Her finder du også masser af uspoleret natur i form af flotte bjerglandskaber og stejle klippevægge. Du kan også boltre dig på strandene, der sender tanker til den verdenskendte pirat Jack Sparrow.

Der er masser af liv i den flinke græske befolkning. De står altid klar til at hjælpe spændte turister og især ved kystbyerne trækkes du næsten ind i den nærmeste restaurant, hvis du så meget, som bare tager dig til maven. De skynder sig at smække lokale delikatesser på tallerkenen og byder dig velkommen til Grækenland på den mest venlige måde og på ægte græsk manér.

Besøg de gamle ruiner

Når du har slugt den sidste bid af himlen, er du nødt til at fortsætte og se nogle af deres mange ruiner i for eksempel Athen. Søjler tårner sig op i skyerne og vidner om landets lange og begivenhedsrige historie. Filosofi, demokrati og litteraturen blev født her og spredte sig hurtigt til resten af verdenen. Du fornemmer tydeligt historien, når du bevæger dig gennem de gamle stræder.

Så hvad venter du på? Skynd dig at booke, før det er for sent.