Mister ansatte energien? Giv dem frisk frugt at nyde

Synes du, det er svært at få spist nok frugt? Det synes dine ansatte sikkert også, hvilket kan være et problem. For det betyder, at de nok ikke får nogle sunde snacks, der giver dem fornyet energi i løbet af arbejdsdagen. Konsekvensen af dette er, deres produktivitet begynder at dale hen på dagen. Og nu er det ikke fordi, at frugt har en magisk opkvikkende virkning – men det giver alligevel lidt energi.

Få frisk frugt leveret til matriklen

Hvis ansatte ikke kan samle kræfterne til regelmæssigt at købe frugt at sætte tænderne i, når de er ved at blive lidt trætte, hvad er der så at gøre? Svaret er, at du kan få levering af frugtkurve og frugt til virksomheder – FrugtKurven er virksomheden, du kan tage fat i. Her kan du få en frugtordning til din virksomhed, som sikrer, at frisk frugt bliver leveret på matriklen, du kan fylde køleskabe op med.

Vis påskønnelse for dine ansatte

Firmafrugt og frugtordninger til firmaer og virksomheder giver dig mulighed for altid at kunne byde de ansatte i firmaet på frugt, de frit kan spise, når de mærker, sulten melder sig. Pointen med sådan en frugtordning er ikke blot at sørge for, ansattes blodsukker er højt fra start til slut i løbet af dagen. Pointen er også at vise påskønnelse for firmaets ansatte ved at byde dem på forplejning på jobbet.

Prøv dig af med frugt til dine medarbejdere

Prøv at gå ind på FrugtKurvens hjemmeside og se, hvad de tilbyder inden for frugtordninger. Måske kan du finde et tilfredsstillende tilbud på frugt leveret til firmaets adresse. Hvis du føler, det at have en kaffemaskine ikke er nok til at sikre, at dine ansatte har energi dagen igennem, hvorfor så ikke gå på jagt efter andre former for forplejning, du kan tilbyde? Prøv dig af med frugt til medarbejdere.