Derfor bør du investere i en brugt bil

Hvis du står og har brug for en bil, så kan det være en god idé at investere i en brugt bil frem for en helt fabriksny bil. Vi har samlet nogle af de bedste fordele ved at købe en brugt bil frem for ny bil.

Du får mere bil for pengene

En fabriksny bil er ikke billig – og jo større en bil og jo mere ekstraudstyr, du ønsker, jo flere penge skal du selvfølgelig også regne med at skulle af med. Når du i stedet vælger at kigge efter en brugt bil, kan det være at markedet har presset de lidt dyrere biler med mere udstyr hurtigt ned i pris. Det betyder, at du faktisk har råd til en større bil med bedre komfort end hvis du vælger at købe en nu bil.

Ekstraudstyr er ikke en ekstraudgift

Brugte biler koster oftest ikke mere bare fordi de har en masse ekstraudstyr. Prisen er altså ikke højere bare fordi bilen har anhængertræk, indbygget GPS eller lædersæder. En brugt bil prissættes nemlig altid kun efter motor, model, kilometertal og alder, så du vil her kunne få en masse ekstraudstyr med uden merudgift.

En brugt bil holder prisen bedre

En ny bil mister meget af sin værdi lige så snart, du kører den væk fra forhandleren. Det samme er dog ikke tilfældet for en brugt bil. Brugte biler holder ofte prisen rigtig godt. Du kan derfor regne med at få en god pris for din brugte bil, når du vælger at sælge den igen. En brugt bil vil nemlig have tabt betydeligt mindre i værdi end en fabriksny bil, når du sælger den inden for få år.

Du er mindre øm om en brugt bil

Når man kører en fabriksny bil væk fra forhandleren, vil man altid som minimum være lidt øm omkring den. Man er måske endda lidt bange for at parkere den visse steder, og man er måske endda bange for at køre i den, så man ikke slider unødigt på den. Det er man ikke på samme måde med en brugt bil, som måske allerede har en lille rids her eller der og som måske allerede har en del slid.

Er du klar til at investere i en brugt bil? Se det store udvalg af billig brugte biler hos Aunsbjerg i Kolding, Horsens og Århus.