Dette bør du altid have i dit køkken

Du kender sikkert, at du bliver ved med at købe ind, men at du aldrig rigtig oplever, at have det, du har brug for. Der nogle ting, du med sikkerhed altid bør have i dit køkkenlager.

Det er vigtigt altid at have hvedemel. De fleste har mel som fast inventar i køkkenet, og det er der en grund til. Hvis du pludselig står og får lyst til noget lækkert, kan du altid lave dig en pandekage eller en af de såkaldte mug-cakes i mikroovnen. Men til det, skal du altså bruge mel.

 

En anden vigtig ting altid at have på lager er snacks. Det bedste er ikke at fylde køkkenet med alt for mange usunde snacks. Det er selvfølgeligt forskelligt, om man kan holde fingrene fra de lækre sager – og hvis du er en af dem, der har en sød tand, gør du klogt i altid at have nogle økologiske nødder i køkkenskabet. Nødder smager godt, og du kan sagtens komme afsted med at spise en håndfuld eller tre om dagen, eftersom nødder er ganske sunde.

 

Økologiske nødder er også en oplagt snack at byde dine gæster, både inden og efter maden eller blot ved siden af et glas dejligt hvidvin.

 

Du bør også altid have pasta i skabet. Hvor mange gange har du ikke ledt fortvivlet i dine køkkenskabe af ren og skær sult, uden at kunne finde noget let at lave? Pasta er en rigtig god løsning. Pasta mætter og tager ikke mere end 5-7 minutter at koge. Det sværere er dog, hvad du vil ’pynte’ din pasta med.

Men det problem er også løst for dig. Som det sidste på listen er nemlig flåede tomater. Så kan du nok gætte dig til, hvad de flåede tomater skal bruges til.