Gør dine produkter mere spiselige med gode kølemontre

Er du medarbejder, indehaver eller lignende, der arbejder med salg og servering af mad, så kender du nok godt frasen; ”man spiser også med øjnene”. Så hvorfor ikke udnytte dette, når du opstiller dine vare til kunderne, og forhåbentligt gør varerne mere attraktive for dine kunder.

Kølemontre – praktiske og æstetiske formål

Når du installerer køleelementer i din butik, så er det nok ofte af praktiske formål. Er du en bager eller konditor, er det måske fordi, at dine kager har brug for denne temperaturregulering i løbet af dagen for at vedligeholde en godt kvalitet hygiejnisk, udseendemæssigt og smagsmæssigt. Samtidig er en montre og et præsenterende element, så dine kunder kan fristes af kagernes udseende. Så når du vælger dine kølemontre kan du med fordel tilgodese begge disse parametre, så de altså både løser den praktiske opgave samtidig med at de fremmer æstetikken i din butik. Det kan være du kan finde nogle, der passer særdeles godt ind i dine rammer i forhold til rum eller måske produkt.

Dekorér med dine produkter

Med de rette kølemontre har du altså mulighed for at bruge dine produkter – eksempelvis kager, som en stor del af dit interiør. Du kan eksperimentere med det udtryk der gives ved forskellige elementer i dit sortiment og hvordan de kan komplimentere hinanden. Så kan du aktivt bruge dine produkter til at gøre hele dit sortiment mere attraktivt. Ligeledes kan det være, at der er andre elementer, der kan have sin plads. Måske nogle små anvisende skilte, der kan hjælpe kunderne med at sætte ord på, hvad det er de gerne vil smage. Måske er der andre attributter, der kan bidrage positivt til din udsmykning. Det kan også være at det er sæsonbetinget og derfor giver anledning til nye dekorative muligheder i løbet af året. På den måde kan du måske gøre det mere interessant.