Gaver til en der elsker at lave mad

Måske har du et rigtigt madøre i din familie, som du ikke ved, hvad du skal give i julegave. Det ville være oplagt at give en madoplevelse, men det kan være svært at pakke en steg ind i julepapir.

 

Men det gør heller ikke noget, for dem er det nemlig aldrig godt nok, medmindre de selv laver det.

 

For dem er en rugbrødsmad aldrig bare en rugbrødsmad. Du kan være sikker på, at de har brugt fire forskellige køkkenmaskiner for at nå frem til den mad. De skal ikke have madoplevelser, de skal have det rette udstyr til at bringe dem i mål med deres næste gastronomiske eventyr.

 

Knive

En kok – amatør eller professionel – kan aldrig få kvalitetsknive nok. Tilfældet er med garanti det samme for din kok. Hvis du gerne vil give ham en god kniv, skal du have læderet op af lommen.

 

Hvad der virker som en god kniv for dig, er sikkert en begynderkniv for din gavemodtager. I stedet bør du kigge på hjemmesider til professionelle knive, eller overveje at kigge mod japanske knive, der har ry for deres skarphed.

 

Beklædning

Hvis du er vant til at arbejde i uniform, ved du, at der sker noget i os, når vi trækker i det rigtige tøj. Giv din kok et par kokkejakker så han kan komme i den helt rigtige stemning. Når gryderne syder og sovsen flyver om ørene på os, er det godt at være pakket lidt ekstra ind.

 

Køkkenmaskiner

En kok kan altid få flere køkkenmaskiner. Det kan være en ny hvidløgspresser, en pizzaskære eller en thermopisker. Køkkenudstyr kommer i alle prisklasser.

 

Hvis du er tæt på kokken og vil lave en julekalender, er små stykker køkkenudstyr perfekt hertil. Den første dag kan du give et simpelt stegetermometer