Tips til at holde en græsk middag for venner

Er du i humør til at planlægge en middag, der er en smule anderledes? Drømmer du dig tilbage til din ferie i Grækenland, og elsker du bare alt, hvad der har med dette land at gøre, kan du arrangere en græsk middag for dine venner. Dette bliver uden tvivl en middag, som dine venner ikke vil gå glip af. Her finder du tips til at holde en græsk middag for venner.

Sådan planlægger du en græsk middag

  • Bordet – Når du planlægger en græsk middag, bør du holde opdækningen klassisk og traditionel. Det kan du gøre ved at dekorere et bord i det græske flags farver: Blå og hvid. Dette bør du have in mente, når du vælger en dug, servietter, lys og så videre. 
  • Menuen – Du skal selvfølgelig tilberede en menu, hvor du fanger smagen af et græsk måltid. Du kan vælge mellem et hav af lækre græske retter, så du bør tænke over, hvad du vil være bedst til at tilberede. Til hovedret kan du eksempelvis lave moussaka, souvlaki, gyros eller noget helt andet. Vil du også sætte en dessert på bordet, er baklava et godt valg, Derudover bør du servere græsk vin og øl. Du kan blandt andet tage et nærmere kig på Raki.
  • Musikken – For at fuldende det græske tema bør du ligeledes sætte hyggeligt og festligt græsk musik på. 

Sørger du for ovenstående, kan du være sikker på, at du vil få en forrygende græsk aften med dine venner.