3 ting du kan lave i juleferien med dine børn

Intet er mere hyggeligt end juleferien. I juleferien kan du komme helt ned i gear og hygge dig på bedste vis med dine børn. Vil du gerne lave hyggelige og sjove aktiviteter med dine børn, kan det sagtens være, at du mangler en smule inspiration. Her finder du tre gode idéer til ting, som du kan lave i juleferien med dine børn.

Tag på café og spis æbleskiver

Æbleskiver er en af de ting, som du bare må have hver eneste jul. I stedet for at lave æbleskiver derhjemme hver gang kan du vælge at tage dine børn med på en café. Her kan I sidde sammen og spise æbleskiver og drikke varm kakao. Det er uden tvivl en hyggelig aktivitet på en kold dag.

Byg huler i skoven

Hvis der ikke er sne, kan du vælge at tage dine børn med en tur i skoven for at bygge huler. Det behøver naturligvis ikke at foregå i skoven, da det også sagtens kan lade sig gøre i haven. Det kommer helt an på, hvad dig og dine børn foretrækker. Regner det, når I skal afsted på tur, er det en fordel at tage regntøjet på. Find en regnjakke til mænd her.

Kig på julebelysning

I juletiden vil der være en smuk julebelysning i de fleste byer. Du kan tage dine børn med ind til byen, hvorefter I kan gå rundt og kigge på julebelysningen og juledekorationerne. Det er helt bestemt en aktivitet, som I alle sammen vil kunne hygge jer med.