Husk Mors Dag søndag den 8. maj 2022

Mor er den bedste i verden, og derfor har hun selvfølgelig også fortjent en helt speciel gave – altså ud over at hun allerede har dig. Men det kan være svært at finde den helt rigtige gave, der viser, hvor højt du elsker hende. Hun vil garanteret blive glad for en buket blomster og en æske chokolade, men hvad med at finde en unik og personlig Mors Dags gave?

På dahlsgravering.dk finder du et stort udvalg af originale gaveidéer til enhver anledning – også Mors Dag. Du kan vælge netop den gave, som vil falde i din mors smag, og så kan du tilføje en personlig indgravering for at gøre gaven helt uforglemmelig. Uanset hvilken gave du vælger, får du muligheden for at vælge en indgravering ganske gratis.

Du må heller ikke glemme Fars Dag

Naturligvis må du heller ikke glemme din far. Fars Dag er lidt lettere at huske, da den altid falder 5. juni (Grundlovsdag) og ikke flytter rundt som Mors Dag, der falder anden søndag i maj. Er du på jagt efter en personlig fars dags gave, er en gave med indgravering en rigtig god idé.

Er han glad for øl eller vin kan du give ham henholdsvis et øl- eller vinglas, hvor der står “Verdens bedste far”, “Verdens sejeste far”, eller hvad du nu synes. Du kan eventuelt supplere gaven med en flaske god vin eller en lækker specialøl fra et mikrobryggeri, så han også kan tage sit nye glas i brug.

En amerikansk opfindelse

Mors Dag og Fars Dag er – som så meget andet – importeret fra USA. Det betyder dog ikke, at det er en ny tradition. Som forælder kan man ikke forlange at få en gave den dag, men mange børn (i alle aldre) vil gerne give dem en lille erkendtlighed for at vise, vi sætter pris på dem.