Magnetlegetøj skaber både leg og læring

Hvis du har et barn, så ved du helt sikkert, hvor vigtigt det er for dit barn at få plads til at lege. Det er der faktisk flere grunde til. For det første er det godt for dit barn at få plads til at udfolde sig kreativt og eksperimentere med andre roller og fremmede scenarier. Derudover kan der også ligge gode muligheder for at lære noget nyt ved at bruge fantasien på den måde, og det er lige netop det, nogle redskaber giver bedre muligheder for end andre. Med magnetlegetøj er der plads til det hele.

Giver plads til kreativiteten

For det første er lige netop denne opfindelse noget, som vil give dit barn rig mulighed for at udfolde sig og udfordre kreativiteten. Her er der nemlig lagt op til, at dit barn selv skal finde på, hvordan tingene og de individuelle dele skal hænge sammen.

Dit barn får mulighed for at følge nogle instrukser, men der er også gode muligheder for, at dit barn selv kan skabe rammerne for legen. Det betyder, at den kreative del af hjernen kommer på arbejde, og det er positivt og sundt for dit barn.

Giver plads til logikken

Udover at kreativiteten altså får plads, så vil dit barns logiske sans også komme på arbejde. Begge dele er noget, som er vigtigt for dit barn at udvikle, og så er den kreative og den logiske sans i øvrigt noget, der i mange henseender går hånd i hånd. Med andre ord er det altså særligt fordelagtigt med magnetlegetøj, at dit barn får lov til at bruge både kreativiteten og logikken i en og samme leg.

Dit barn får mulighed for at udvikle deres forståelse for, hvordan ting fungerer. Det kan være svært at forklare, hvordan positive og negative poler tiltrækker hinanden, men det vil give mening, når barnet selv sidder og leger med det.