Sådan kan du udsmykke legepladsens asfalt

Det behøver ikke kun være rutsjebanerne, klatrestativerne og gyngerne, der skal få al opmærksomheden på legepladserne. Asfalten kan meget nemt og effektivt gøres til ét af de sjoveste legesteder på pladsen. Det handler nemlig bare om at udføre den rette udsmykning.

Herunder får du således gode ideer til, hvordan du kan udsmykke legepladsens asfalt.

Få asfaltbelægning af professionelle

Først er det vigtigt, at du sørger for at få ordentlig asfaltbelægning, hvis dette ikke allerede er klaret. Det kan også bare være, at du skal få lappet huller i asfalten. Hertil kan du få beregnet asfalt priser til de forskellige opgaver.

Markér en labyrint

Det kan være meget sjovt for børnene at forsøge sig med at komme igennem en labyrint på asfalten. Det kan være en simpel labyrint, som vil være oplagt for de mindre børn. Der kan også markeres nogle lidt mere komplicerede labyrinter, som de større børn kan udfordres med.

Markér hinkeruder

Hinkeruder er meget oplagte at markere på asfalten. Der er mange børn, der kan få glæde af at lege med eller uden hinkesten med disse hinkeruder på asfalten.

Du kan ligeledes være kreativ med hinkeruderne, så de kan se super seje ud. Du kan for eksempel lave hinkeruder, der er formet som raketter, så det kan blive endnu sjovere at hinke løs på asfalten.

Du kan også markere to hinkeruder ved siden af hinanden, så der kan holdes konkurrencer og stafetter på legepladsen.

Markér alfabetet

Alfabetet kan også markeres på legepladsen. Det kan nemlig aldrig være for tidligt at sætte sig ind i de mange bogstaver. Du kan med fordel få markeringen til at se rigtig farverig og kreativ ud, så børnene kan blive endnu mere interesserede.

Markér twister

Twister kan gøres meget nemmere at lege, hvis det er markeret i asfalten. Børnene kan dermed til enhver tid placere hænderne og fødderne på de farvede cirkler.