Giv baby rolige omgivelser

Har du en baby, der har svært ved at falde i søvn eller falde til ro? For nogle babyer kan det være rigtig svært, og som forælder kan det være frustrerende ikke at føle, at man kan give baby det, man gerne vil. Det er der mange, der har oplevet, og derfor er der efterhånden også produceret meget udstyr, der kan hjælpe med at løse problemerne.

En slyngevugge sørger for, at barnet konstant bevæges en lille smule i en vugge. Det kan blandt andet imitere de bevægelser, baby har oplevet i maven, og det er altså med til at gøre, at den hurtigere falder til ro. Når baby har ro, har forældrene typisk også lidt ro, og det kan være det tidspunkt, man lige kan bruge på enten selv at få en kort stund på øjet eller til at ordne noget af det praktiske, der skal være styr på i huset.

Bæredygtig og bedst i test

Der er mange ting, der er vigtige at kigge på, når man køber en slyngevugge. Her kan du blandt andet finde den bedste slyngevugge produceret i Danmark, der tilmed er økologisk. Slyngevuggen er GOTS-certificeret, og det betyder kort sagt, at alle materialerne og selve gyngen er produceret under ansvarlige og sunde forhold. Det er nogle af de kerneværdier, firmaet specifikt arbejder med, så du kan handle og købe ind med god samvittighed.

Alle produkterne er lavet i dæmpede farver, så de kan passe ind i ethvert rum. Man vil typisk gerne have slyngevuggen nær sig, og med en sandfarvet, grå eller lys vugge, er der ingen undskyldning for, at den ikke passer fint ind i stuen. På hjemmesiden kan I desuden finde både senge, dyner og sengetøj, som baby ligeledes kan få gavn af, og hvis I planlægger, der skal komme søskende, kan tingene sagtens genbruges flere gange.