Hyggelige vinteraktiviteter med dine børn

I vintertiden holder de fleste sig indenfor, fordi vejret ikke byder på leg udendørs. Ikke nok med at det er koldt, så er det også mørkt meget af tiden i vintermånederne. Men hvis I klæder jer ordentligt på, findes der masser af sjove ting, som du kan lave udenfor med dine børn. Når I har fået nok af at være udenfor, kan I hygge jer indendørs med andre sjove aktiviteter.

Lav en snemand

Er I vågnet op til et sneklædt landskab? Så er det bare med at komme udenfor og bygge en snemand. Dette er en sjov aktivitet for både børn og voksne. I kan lave en stor snemand og derefter gå indenfor og drikke en kop varm kakao.

Lav et tegneværksted

En anden god mulighed er at lave et tegneværksted med dine børn. Du skal bare finde papir og tusser frem, og så kan I alle sammen gå i gang med at tegne. Når I er færdige med jeres tegning, kan I vise den frem til hinanden. Det kan være, at du får den næste flotte tegning, der skal hænges op på køleskabet. Du kan også finde malebøgerne frem, hvis dine børn foretrækker at male i malebøger.

Tag på kælketur

At kælke er en fantastisk aktivitet. Hvis der er sne udenfor, så er det noget, som dine børn vil elske. Har I en kælkebakke i nærheden, skal I tage vintertøjet på, og så kan I ellers tage af sted. Det kan I hurtigt bruge en del timer på.