Opfyld dit barns største fødselsdagsønske med få udgifter

Årets to højdepunkter er for de fleste børns vedkommende deres fødselsdag og juleaften. Der er fokus på samvær, og de bliver virkelig taget hånd om, samtidig med at maden – desserten især – skam heller fejler noget. Derudover gør det jo heller ingenting, at der uddeles gaver.

Urealistisk, men ikke umuligt

Har dit barn et kæmpe ønske om at holde en vild fødselsdagsfest for alle vennerne med et fedt tema? På www.madling.dk skriver Mie om alle de temafødselsdagsfester, hun har holdt for sine drenge gennem årene, og dokumenter dem med inspirerende billeder.

Uanset hvilket urealistisk ønske og håb om tema, dit barn har i tankerne, vil du nok gerne gøre, hvad du kan for at komme så tæt på som muligt. Tit og ofte er det faktisk slet ikke så fjernt at kunne holde drømmefødselsdagsfesten, som vi tror.

Du behøver ikke at bruge ekstra penge

På bloggen skrives bl.a. om hendes søns 6-års fødselsdag med riddertema. Når man som forælder får at vide, det er drømmescenariet, kan man måske godt tænke, at det bliver alt for tidskrævende og dyrt at føre ud i livet. Dog skal man huske på, at det betyder alverden for barnet, og lidt tid vil mange forældre gerne finde i kalenderen, hvis det vil glæde deres børn.

Er det prisen, der kommer i vejen, kan det godt være, du måske kommer til at hive lidt ekstra tid ud af kalenderen. Du kan nemlig med en smule engagement gøre det nærmest gratis. For eksempel kan du lave figurer til bordpynt af karton.

Generelt kan det meste laves ud af papir eller andet kreativt. Det vil dit barn garanteret også hjælpe til med; For dem er det jo bare en del af det. Så kan I slå to fluer med ét smæk og skabe mindeværdige stunder.